Jeroen Dewulf Tuinarchitectuur Ieper

jeroen dewulf
dikkebusseweg 248
8900 ieper
T. 057 20 95 49
G 0495 51 32 46

Contacteer ons

h2oPools


{ tuinen onze passie

Gilles Clement verwoordde het ooit als 'pour créer un jardin, il faut un bout de terre et l'éternité'. En gelijk had hij.

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning. Dit dient een mooie rustgevende indruk naar u uit te stralen door de vier seizoenen heen.

In de 21ste eeuw is het noodzaak geworden om te kunnen onthaasten in onze eigen omgeving. En waar kan dit beter dan in uw eigen tuin? Aan ons om u de mogelijkheid te geven om tot rust te komen in uw eigen paradijs.

Tijdens mijn eerste klantenbezoek is het mijn opdracht om mij op dezelfde golflengte te plaatsen als de opdrachtgever. Zonder die noodzakelijke klik kan ik onmogelijk een tuinontwerp uitvoeren dat 100% aan uw verwachtingen voldoet. Het is aan mijzelf om aan te voelen waar u met uw buitenruimte naar toe wil, wie de gebruikers zullen zijn van de tuin, wat uw verlangens zijn van uw tuin, wat u zeker niet in uw tuin wilt terugvinden ...   Aan ons om er dan een persoonlijke en unieke toets aan te geven.

Na het klantenbezoek maken wij een inventarisatie van uw bestaande tuin (bestaande bomen, bestaande verhardingen, omheiningen, storende elementen,niveauverschillen,...)

Na afspraak komen wij met een eerste tuinontwerp bij u langs. Dit ontwerp is volledig in kleur en met een 3 dimensioneel zicht uitgewerkt.  Na bespreking en eventuele wijzigingen maken we voor u een gedetailleerd beplantingsplan van het definitieve ontwerp. Hierbij krijgt u een uitgebreide beplantingsbundel met gedetailleerde beschrijving (bloeikleur, maximale hoogte, standplaats,...) en van elke plant een kleurenfoto en onderhoudstips.

         

         

Na opmaak van deze plannen is uw tuin klaar voor aanleg.  Wenst u die te laten uitvoeren, dan maken wij kosteloos voor u een gedetailleerde offerte. Bovendien krijgt u bij uitvoering door onze zorgen 1/3de van de ontwerpkosten integraal terug. Wenst u uw tuinaanleg zelf uit te voeren? Geen enkel probleem, wij begeleiden u hier met plezier in.