Jeroen Dewulf Tuinarchitectuur Ieper

jeroen dewulf
dikkebusseweg 248
8900 ieper
T. 057 20 95 49
G 0495 51 32 46

Contacteer ons

h2oPools


{ tuinaanleg-renovatie

Voor de aanleg van uw tuin gaan wij met de grootste zorg te werk. We beschikken over gekwalificeerde en ervaren tuinaanleggers om de klus vakkundig aan te pakken. We beschikken over een uitgebreid en jong machinepark en materieel waarmee we heel efficiënt te werk gaan. We hechten er heel veel belang aan dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de regels van de kunst. De tevredenheid van de klant is voor ons een heel belangrijk aspect. Tenslotte bent u na aanleg van de tuin onze levende reclame. Als tevreden klant bent u voor ons goud waard.

Wij staan in voor de aanleg van uw privé-tuin, bedrijfsgroen, kleine stadstuinen, oprit, terras, vijver of zwemvijver, zwembad, wintertuin, boomgaard, poolhouse, tuinberging, gazon, aanplantingen, omheining, tuinpoortjes of hekkens al dan niet geautomatiseerd, tuinverlichting, trapconstructies, keermuren, tuinmetselwerken, draineerwerken,...

Voor de aanleg van uw tuin gebruiken wij enkel hoog kwalitatieve, onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen zodat u vele jaren van uw tuin kunt genieten.

Alvorens de tuin aan te planten zorgen wij voor een optimalisatie van de bodem. We nemen meerdere stalen en laten die analyseren. Na analyse brengen we alle waarden op niveau zodat een optimale groeistart bekomen wordt.

 

Onze beplanting is steeds van de hoogste kwaliteit. Grote bomen kunt u indien u dit wenst zelf op de kwekerij uitkiezen.

De aanleg van uw tuin wordt van dichtbij en dagelijks opgevolgd door mezelf of één van onze tuinarchitecten.

Een gedetailleerde prijsofferte wordt kosteloos voor u uitgewerkt.